Update 1: Grazie Mille!

02-12-2021 | 10:05

Dag allemaal,

Wauw! We zijn overdonderd door het succes van de eerste dagen van deze campagne! Wat fantastisch dat zóveel mensen een kerststalfiguur naar keuze hebben geadopteerd en uitkijken naar de grote publiekspresentatie volgend jaar. Ontzettend bedankt! Jullie reacties hebben ons echt geraakt. Binnenkort zullen we er een aantal delen.

Omdat dit onze eerste echte crowdfunding is, durfden we niet meer dan €40.000 als doelbedrag te stellen; dat is al heel veel voor een crowdfunding campagne! Echter, de restauratie van de kerststal kost in totaal zeker het dubbele van dit bedrag.

We willen daarom iedereen de kans geven om een kerststalfiguur te adopteren en hebben het doelbedrag verhoogd naar €70.000! Heel spannend!

Dus mocht je het nog niet gedaan hebben: vertel je er al je familieleden, buren, vrienden etc. over? Misschien vinden zij het ook wel leuk om een steentje bij te dragen aan een nieuwe kersttraditie en een adoptiecertificaat voor onder de kerstboom te krijgen! (Zorg wel dat de naam die je invult voorafgaand aan de betaling ook de naam is die op het certificaat moet verschijnen).

Grazie mille en…. op naar Driekoningen!

Groetjes,

Iedereen bij Museum Catharijneconvent

P.S. Binnenkort vertellen we je meer over de geschiedenis van Napolitaanse kerststallen en de geschiedenis van onze nieuwe stal.